Hvad er komponenten i en elektrisk termisk olieovn?

Elektrisk termisk olieovn er meget udbredt i kemisk industri, olie, farmaceutiske, tekstil-, byggematerialer, gummi-, fødevare- og andre industrier, og det er et meget lovende industrielt varmebehandlingsudstyr.

Normalt består elektrisk termisk olieovn af følgende dele:

1. Ovnlegeme: Ovnlegemet omfatter ovnskallen, varmeisoleringsmateriale og glasfiberisoleringsmateriale.Ovnlegemets skal er normalt lavet af kulstofstålplade af høj kvalitet, som kan behandles med korrosionsbeskyttelsesmaling.Ovnens indvendige væg er dækket af højtemperaturbestandig maling, hvilket kan øge indervæggens levetid.

2. Varmeoverførselsoliecirkulationssystem: Varmeoverførselsoliecirkulationssystemet er sammensat af olietank, oliepumpe, rørledning, varmelegeme, kondensator, oliefilter og så videre.Efter at varmeoverførselsolien er opvarmet i varmeren, cirkulerer den gennem rørledningen for at overføre varmeenergi til det materiale eller udstyr, der skal opvarmes.Efter at olien er afkølet, returnerer den til tanken til genbrug.

3. Elektrisk varmeelement: Det elektriske varmeelement er normalt lavet af højkvalitets nikkel-chromlegering elektrisk varmerør, placeret i varmeoverførselsolievarmeren, som hurtigt kan opvarme varmeoverførselsolien til den indstillede temperatur.

4. Kontrolsystem: Kontrolsystemet er sammensat af temperaturregulator, elektrisk kontrolboks, flowmåler, væskeniveaumåler, trykmåler osv. Temperaturregulatoren kan realisere automatisk temperaturkontrol og alarm.Den elektriske kontrolboks styrer centralt det elektriske udstyr i hver del af ovnlegemet og har funktionerne vandtæt, støvtæt og antikorrosion.Generelt har den elektriske varmeledningsolieovn rige konfigurationer og sammensætningsformer, som kan tilpasses efter brugernes forskellige behov for at imødekomme forskellige specielle industrielle opvarmningsbehov.


Indlægstid: 04-04-2023