Hvordan vælger man en termisk olieovn korrekt?

Når du vælger en termisk olieovn, skal du være opmærksom på miljøbeskyttelse, økonomi og praktiske forhold.Generelt klassificeres termiske olieovne i elektriske fyringsolieovne, kulfyrede termiske olieovne, brændselsfyrede termiske olieovne og gasfyrede termiske olieovne.Blandt dem er den oprindelige investering af kulfyret termisk olieovn relativt stor, men efter normal drift reduceres den relative investering, men den bruger meget energi, er ikke miljøvenlig og forurener miljøet.Den elektriske varmeolieovn kan vælge at justere den elektriske effekt, hvilket i høj grad kan reducere produktionsomkostningerne.Den bruger elektrisk opvarmning, ren energi, miljøbeskyttelse og forureningsfri.

At vælge den korrekte elektriske opvarmning af termisk olieovn kan forbedre produktkvaliteten.Den bruger originale importerede højtemperaturpumper uden akseltætninger, importerede komponenter, lang levetid, hurtig opgraderingshastighed, stabil temperatur og unikt dual-power varmedesign, velegnet til forskellige temperaturreguleringer.Den bruges forskellige steder og har en åbenlys energibesparende effekt.Den er lavet af rustfrit stål og har karakteristika af lille rørtab og ensartet opvarmning.

Den elektriske varmeolieovn er en ny type varmeenergikonverteringsopvarmningsudstyr, som er meget udbredt i petrokemiske, syntetiske fibre, tekstiltryk og farvning, fødevarer, aircondition og andre industrier.

Detaljeret beskrivelse af egenskaberne ved elektrisk opvarmning af termisk olieovn:

1. Varmeoverførselsmediet i det elektriske varmeoliefyrvarmesystem er en organisk varmebærer - termisk olie.Dette medium er lugtfrit, ikke-giftigt, har ingen miljøforurening og har ingen korrosion på udstyret.Det har en lang levetid og er en "lavt tryk og høj temperatur" type højeffektivt, energibesparende varmeudstyr.

2. I stand til at opnå højere arbejdstemperatur (≤340°C) ved lavere arbejdstryk (<0,5MPA).Når olietemperaturen er 300°C, er driftstrykket kun en halvfjerdsindstyvendedel af vandets mættede damptryk., Den termiske effektivitet kan være så høj som mere end 95%.

3. Det kan udføre stabil opvarmning og præcis temperaturjustering (temperaturkontrolnøjagtighed ±1 ℃).

4. Termoolieovnen har et avanceret og komplet kontrolsystem og sikkerhedsdetektionsudstyr.Opvarmningsprocessen er fuldautomatisk styret, og betjeningen er enkel og nem at installere.

5. Den kan installeres vandret i nærheden af ​​varmebrugeren (varmeudstyr eller varmemiljø) uden at lægge et fundament eller have en dedikeret person på vagt.


Indlægstid: 21. nov. 2023