Hvordan fungerer rørvarmeren?

Strukturen af ​​elektrisk rørledningsvarmer:

Rørledningsvarmeren er sammensat af flere rørformede elektriske varmeelementer, cylinderlegeme, deflektor og andre dele.Det krystallinske magnesiumoxidpulver med isolering og termisk ledningsevne bruger rørformede elektriske varmeelementer som varmeelement, der har karakteristika af avanceret struktur, høj termisk effektivitet, god mekanisk styrke, korrosionsbestandighed og slidstyrke.En afledningsskærm er installeret i cylinderen for at gøre vandet jævnt opvarmet under cirkulation.

Rørledningsvarmerens arbejdsprincip:

Rørledningsvarmeren anvender en digital displaytemperaturregulator, et solid-state relæ og et temperaturmåleelement for at danne en måling, justering og kontrolsløjfe.Den forstærkes til den digitale displaytemperaturregulator, og efter sammenligning vises den målte temperaturværdi for rørledningsvarmeren, og samtidig sendes udgangssignalet til indgangsterminalen på solid state-relæet for at styre varmeren, så rørledningsvarmerens styreskab har god kontrolnøjagtighed og justeringsegenskaber.Spærreanordningen kan bruges til at starte og stoppe vandrørsvarmeren eksternt.

elektrisk tungolievarmer
VIRKSOMHEDSPROFIL 01

Jiangsu Yanyan Industries Co., Ltd. er en omfattende højteknologisk virksomhed med fokus på design, produktion og salg af elektriske varmeelementer og varmeudstyr, som er beliggende i Yancheng City, Jiangsu-provinsen, Kina.I lang tid har virksomheden specialiseret sig i at levere den overlegne tekniske løsning, vores produkter er blevet eksporteret til mange lande, såsom USA, europæiske lande, Mellemøsten, Sydamerika, Asien, Afrika osv. Siden grundlæggelsen har vi kunder i mere end 30 lande over hele verden.


Indlægstid: 17. marts 2023