Fordele ved eksplosionssikre flangevarmerør

1. Overfladeeffekten er stor, hvilket er 2 til 4 gange overfladebelastningen ved luftopvarmning.
2. Meget tæt og kompakt struktur.Fordi det hele er kort og tæt, har det god stabilitet og kræver ikke beslag til montering.
3. De fleste af de kombinerede typer bruger argonbuesvejsning til at forbinde de elektriske varmerør til flangen.Fastgørelsesanordninger kan også bruges, det vil sige, at fastgørelseselementer svejses til hvert elektrisk varmerør, og derefter låses flangedækslet med en møtrik.Det er argon buesvejset med fastgørelseselementer og vil aldrig lække.Fastgørelsesforseglingen anvender videnskabelig teknologi, og det er ekstremt praktisk at udskifte et enkelt fastgørelseselement, hvilket i høj grad sparer fremtidige vedligeholdelsesomkostninger.
4. Vælg importerede og indenlandske materialer af høj kvalitet, videnskabelig produktionsteknologi og streng kvalitetsstyring for at sikre den overlegne elektriske ydeevne af det elektriske varmerør.

Eksplosionssikker flangevarmerørteknologi og egenskaber:
Proces: De fleste flangevarmerør fremstilles ved at bruge argonbuesvejsning til at forbinde de elektriske varmerør til flangen til central opvarmning.Fastgørelsesanordninger kan også bruges, det vil sige, at fastgørelseselementer svejses til hvert elektrisk varmerør.Lås den derefter med flangedækslet med møtrikker.Rørene og fastgørelseselementerne er argonbuesvejsede og vil aldrig lække.Fastgørelsesforseglingen anvender videnskabelig teknologi.
Funktioner: Flangevarmerør bruges hovedsageligt til opvarmning i åbne og lukkede opløsningstanke og cirkulationssystemer.Dens overfladeeffekt er stor, hvilket gør luftvarmefladebelastningen 2 til 4 gange større.


Posttid: Dec-06-2023