tekniske egenskaber for luftrørledningsvarmer

Luftrørledningsvarmerer en slags udstyr, der bruges til opvarmning af luft, som har egenskaberne høj effektivitet, sikkerhed og stabilitet.

1. Kompakt og praktisk, nem at installere, høj effekt;

2. Høj termisk effektivitet, op til 90% eller mere;

3. Opvarmnings- og afkølingshastigheden er hurtig, temperaturen kan øges med 10°C pr. minut, kontrollen er stabil, varmekurven er jævn, og temperaturstyringens præcision er høj.

4. Varmerens større driftstemperatur er designet til 850°C, og ydervægstemperaturen styres til ca. 60°C;

luftrørsvarmer

5. Specielle elektriske varmeelementer bruges inde i varmeren, og effektbelastningsværdien er konservativ. Derudover bruges flere beskyttelser inde i varmeren, hvilket gør selve varmeren meget sikker og holdbar;

6. Har en bred vifte af applikationer og stærk tilpasningsevne, kan bruges til en række eksplosionssikre eller almindelige lejligheder. Dens eksplosionssikre kvalitet kan nå klasse B og klasse C, og trykmodstanden kan nå 20Mpa. Og kan installeres lodret eller vandret efter brugerbehov;

Hertil kommer kontrolnøjagtigheden afelektriske luftvarmereer normalt meget høj. Instrumentets PID bruges hovedsageligt til at styre hele temperaturkontrolsystemet, som er enkelt at betjene, høj stabilitet og høj præcision. Derudover er der et overtemperaturalarmpunkt inde i varmeren. Når det lokale overtemperaturfænomen forårsaget af ustabil gasstrøm detekteres, udsender alarminstrumentet et alarmsignal og afbryder al varmeeffekt for at beskytte varmeelementets normale levetid og yderligere sikre, at brugerens varmeudstyr kan fungere sikkert og pålideligt .

Luftrørledningsvarmestyringssystemet har også karakteristika af høj effekt, høj termisk effektivitet og hurtig opvarmning, så det hurtigt og effektivt kan fuldføre opvarmningsopgaven i processen med opvarmning af trykluft. Dens sikkerhed og stabilitet gør det også til et af de uundværlige varmeudstyr inden for forskellige industrielle områder.

 


Indlægstid: 19-jun-2024